TM vozila | Kovinska 4, 10 000 Zagreb | 01 3480-600 | prodaja@tm-vozila.hr
NASLOVNICA OSOBNA VOZILA GOSPODARSKA VOZILA RABLJENA VOZILA POSEBNE PONUDE NAŠE USLUGE SERVIS KONTAKT
Bussiness Gama - poslovni korisnici
posebnaponudatemplate

PEUGEOT 208 - Bussiness
208 Business je novi i najmanji model iz Peugeot game lakih komercijalnih vozila, te omogućuje 100% odbitak pretporeza. Izvana se ni po čemu ne razlikuje od svoje putničke varijante. Teretni prostor mu se proteže do prednjih sjedala gdje se nalazi pregradna rešetka a zadnja klupa je izvađena.

   
posebnaponudatemplate

PEUGEOT PARTNER Furgon
Odabirom modela Partner, birate više od običnog dostavnog vozila. Birate viziju Marke Peugeot, koja odgovara na vaše potebe i ispunjava sve vaše želje. Odabirete potpuno novo vozilo, koncipirano za vaše potrebe, koje brine o onima koji će njime upravljati. Naša vizija bazira se na četiri glavne karakteristike: kapacitet, modularnost, zadovoljstvo u vožnji, stil i ekonomičnost.

   
posebnaponudatemplate

PEUGEOT BIPPER
Bipper je najkompaktniji član Peugeotove porodice dostavnih vozila. On odgovara na zahtjeve profesionalaca koji traže lako dostavno vozilo posebno prilagođeno urbanom okruženju, ali koje istodobno u svojoj sigurnoj unutrašnjosti nudi obilje prostora. Prilagođen urbanom okruženju, Bipper se ističe krugom okreta od svega 9,95m i kompaktnih 3,86m dužine uz iznimnih 2,5m3 korisne zapremine.

   
posebnaponudatemplate

PEUGEOT EXPERT
Kako je svaki posao različit, tako vam nova gama Expert nudi širok izbor mogućnosti: 2 volumena, 2 nosivosti i 2 motora. Sigurno ćete naći Expert koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Bez obzira na vaš?izbor, svaki Expert dijeli kvalitete svih Peugeota:?stil, praktičnost, dinamičnost i inovativnost. Vaše su potrebe određivale njegov dizajn. Rezultat je funkcionalna i praktična oprema poput niskog utovarnog praga zahvaljujući zračnom ovjesu, potpuno iskorištene unutrašnjosti, stražnjih krilnih vratiju koja se otvaraju 180° kako bi vam olakšala utovar, inovativna cjelina koja će oslikavati i sliku vaše tvrtke. Novi Expert furgon može se naručiti s dodatnim redom sjedala, te tako može prevesti do 6 osoba. U putničkoj izvedbi, novi Expert Tepee nudi vam izbor između nekoliko izvedbi. Među njima možete pronaći onu koja je najbolje prilagođena vašim potrebama i načinu uporabe. Dostupan je u izvedbama s 5, 6, 8 ili 9 sjedala, u dugoj i kratkoj izvedbi. Klasična Peugeot elegancija, performanse njegovih motora, odlično ponašanje na cesti, osvjetljenost njegove kabine, udobnost i sigurnost svakodnevno će oslikavati vašu dinamičnost.

   
posebnaponudatemplate

PEUGEOT BOXER

Pažljivo oblikovan do najsitnijeg detalja, Boxer je osmišljen sa jednim ciljem: da bude moderan i inovativan alat. U sebi sadrži prepoznatljiv Peugeot stil, te dinamičnost i funkcionalnost koju tražite. Boxer vam isto tako ostavlja izbor između različitih dužina i visina, kako biste pronašli onaj koji je prilagođen vašim potrebama. Zajedno s Boxerom dobivate dvostruko. Njegov naglašeni stil projecira visoko profesionalnu sliku o vašoj tvrtki, dok vam njegov inteligentni dizajn pruža vozilo perfektno prilagođeno vašim potrebama. Izvedba furgon može biti opremljena s jednim ili dva reda sjedala. Osim izvedbe furgon, moguće je naručiti Boxer sanduk s kabinom ili Boxer šasiju s kabinom.


BOXER KOMBI

Boxer nudi vama i vašim putnicima visok nivo udobnosti: obilje prostora, grijanje i klima uređaj , mnoštvo pretinaca za stvari, prostran prtljažni prostor.  Ovakvom pažnjom posvećenom detaljima, Boxer pokazuje i pažnju koju vi posvećujete svojim putnicima. Svakom putniku u Boxeru na raspolaganju je ista udobnost kao i u klasičnoj limuzini: prostrana kabina, kvalitetne obloge i tkanine, prostran prtljažnik. Boxer može smjestiti do 6 osoba u izvedbi kombi: vozač i dva suvozača na prednjoj klupi te 3 sjedala u drugom redu. U izvedbi Minibus, na raspolaganju je 9 sjedala: vozačko i 2 suvozačka na prednjoj klupi te po 3 sjedala u drugom i trećem redu.

   
 
Vaši komentari Naručite se na servis Prijava za test vožnju Zaposlite se kod nas Mapa weba
TM vozila | Kovinska 4, 10 000 Zagreb | 01 3480-600 | prodaja@tm-vozila.hr